Да помогнем за операцията на Сачко

Северин е от Бяла Слатина и е строителен техник по образование и морски спасител по душа и професия. Той е спасил много човешки животи на българското Черноморие и в чужбина, но в момента има нужда сам да бъде спасен с наша помощ!

Преди 7 месеца Северин е диагностициран с тежката диагноза тумор в мозъка. След проведена операция в България и курсове на химиотерапия и лъчетерпия, заболяването на Северин прогресира. Лекарите в България казват, че няма какво друго да приложат като лечение.

Цялото му семейство взима решение борбата да продължи и се отправя за лекарско мнение в Турция. След направените необходими образни изследвания лекарите препоръчват Сачко да продължи лечението с нови курсове друг вид химиотерапия и последваща операция. Надеждата за Северин от турските специалисти ще угасне без НАШАТА помощ, защото лечението му трябва да започне СПЕШНО и до броени дни!

Сумата за цялото лечение е непосилна за семейството, затова се обръщаме към всички!

Вярваме, че ако обединим силите си, Северин ще продължи да се лекува и ще успее да овладее заболяването! Въпреки тежката диагноза и ежедневната борба, Сачко не губи своята усмивка и чувството си за самосъхранение!

Всяко едно дарение е крачка към излекуването на Северин! Благодарим на всеки, който прояви човещина и дари надежда за Сачко!

Две думи и от редакцията на Резерват Северозапад:

Днес постоянно някъде някой организира благотворителни акции за помощ. Сигурно вече ви е омръзнало от тях. Но именно солидарността ни превръща в Човеци. Спрете се за малко. Поемете си въздух. Отделете пет минути и направете дарение според силите си. Не сме бедни. Просто много бързаме и забравяме важните неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *