Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
ИЗЛОЖИХ СА!
Оценка: / 1
26-08-2016
Човешко е да са изложи човек.
Особено, ако си признае.
Това не го оправдава, ни па оневинява, ама...
Та, дойде ден и я да са изложа! Не, че не съм се излагал до сеги.
Ама невинни излагания са биле.
Де съм са напил, де некоя чужда булчица съм докачил, де съм се успал... Затрил заплатата...
Ама сега!?
Изложих са яко и то!
Който е прочел разказа ми "Нашите старци" ша ма разбере и заплюе.
Нема да му се разсръда. Заслужавам го!
Онова - от разказа - преживях го и имах добри намерения. Ама...
Работа, дете абитуриентка, кандидатстване, жената забегна в Швейцария да работи...
Съсипах са!
Това, обаче не ме оправдава! Който има желание - прави го - който не ще - измисля си причини.
За това декларирам:
"ИЗЛОЖИХ СА!!!" и се подписвам под което.
Ще се родат други хора - по добри - ще свършат тази работа.
Дано!
А я са изложих!
Прощавайте, брайкя и Вие наши предци!
А може би до година?
Тодар ГАЛИШКИ
 
Секи ден, секи час, насекъде има матриал
Оценка: / 15
05-08-2016

Кеф ти покемон гол, кеф ти юпорн, кво ти душа сака, па после се чудиме що сеги растът такива непоръбляци и прошляци, де на връзано куче леп не моо дадът, да не прикааме семейство да врътът, за жена и дечоре да се грижат.

Я твръдим, че те тава има голема вина днеска, тоя технически прогрес, де е по-правилно да му речем техническо-душевен регрес. Що кво праи оня е, дваесегодишния? Уместо да гони неко кака да й го намръда между фелиите, дорде заскръца, таа жената седи пред един монитор ели па телефон и са дзвери у нищото. Стана му толко лесно да си отвори порнака, че кеф му бръсната, кеф му с три боски, кеф му такава, де препиква през минута, и оня ич са и не напъва а дири на друго место. Строши му главъта, накръши го набръже, изжули две бръзи злобарки, изфръли се на килима и после го позатръка със старете чорапе и е шес точки.

И те така се губи и енергия, и клесочина, необходима за зачеванье на бъдощото родолюбиво поколенее, и све. А едно време требваше да се бориш, дорде онаа ти пущи баре една боска да фанеш. Па после са бориш у гащите да й бръкнеш. Па накраа й го намааш ка си требва и работата заспива. Отпръвом моа да си малко абен и прос, да не знааш ка баш става таа работа, да са не сечаш, че требва да й напраиш пръво на неги кефа да завие на умрело и да й омекнат коленцата, ама с времето на сичко са научаваш.

Днеска тоа естествен подбор верно ше ни ебе мамата на нацията. Що дечуре прават само технически негрАмотните, де не моо си пущат компутуру ели па немат телефон тип мажеш-мажеш. Останалете нефелняци са самообслужват и си отвадат като катъре без история.

Па даже и да си малко улав и негоден едно време, примерно, пробваш с таа, па с онаа, трета, четвръта, па се ше се качи некоа и на твоа влак. Що човек неа машина, не е речено, че миски и моделки требва да аресва. Моа па да му аресват кощрамби и сал на такива да му се дръви патока. Ми, брат ми, днеска нема тикиви работи. Днеска работите сме ги изпущиле савсем. Кой ше се аби да оди да дири живи моми от плът и кръв, коги десната му ръка маа безотказно!

Поколение чикиджии израсна, не педали, не гееве, не метросексуалнови, а живи чикибойци, бъзливци, де не сал че не знаат ка да си посакат от момата, ми и да ги разсмеат не умеат. Неуметници. Деебем я тиа компутури ваще даебем.

 
ЗАБРАВЕНИТЕ НАШИ СТАРЦИ
Оценка: / 36
15-07-2016
Къде са завлекох!? И кой ма кара, та вече повече от месец не мога ни да спа ни да ям!
Спрех да обръщам даже внимание на булката и тя взе да ме подозира с комшийката. А я не съм такъв!
Требва да са зема у ръце...
Пътувам покрай Добрич по околовръстното и гледам табела - с. "Врачанци" 2 км. Викам си:
-Дай да ида да вида що се казва това село така?.
Целият текст
 
Главата на Салман
Оценка: / 6
20-05-2016

  Салман Рушди

- Аллахуагбар! Братко, чу ли новината? Отменят мисията ни по издирването на онова куче Салман, дето скверни Пророка с кучешките си шейтански книги. Нашият брат Шабан Шаулич е свършил цялата работа. Родил се е като един от нас. Нищо, че цял живот е пял песни по гявурски телевизии и сватби. В кръвта си той е като нас, мнозина са така. Но виж колко гениален е вождът ни. Издирил Шабан и му споделил идеята си. Както си изнася концерт в някаква лондонска кафана, да се поразходи из близките квартали. Там ще открие кучето, което от години се крие от справедливия гняв на Аллах. Разузнаването е помогнало да го издири, трудно е било да се доближи някой до него, понеже кучето било параноично. Но Шабан е използвал светския си имидж, обръснатата си усмихната физиономия и е успял да го открие. 

Целият текст
 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 9 - 16 от 387

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.