Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Северозападни телевизионни поздраве
Оценка: / 8
28-10-2013


Фотограф: Плъотрепача

 
Интересно четиво
Оценка: / 9
10-10-2013

Ако не сте попадале на те тава те , влазайте и натегайте на четенье. Талантът си е талант, нема спорове

Цък туке

 
БАТ БОЙКО
Оценка: / 25
19-09-2013

(Северозападна история)

Бат Бойко беше петел. Едър, гласовит, с наклонности към себелюбие и "демократична диктатура". Държеше подчинените си кокошки изкъсо, но от прекалена самовлюбеност и доверие те му се подиграваха зад гърба, и при всеки удобен случай му изневеряваха. Е така! Не че другите селски петли бяха по-хубави, или по-гласовити. На инат и "за спорта". А бат Бойко се грижеше за тях. Пазеше ги от керкенези и други усорляци. Къткаше ги. С гласа и наперената си стойка на главнокомандващ беше спечелил насмешливата любов на суверена си бай Тодор, който покрай него хранеше богато и тях. Не толкова заради яйцата. Те повечето бяха се "износили" и колкото да се напъваха и кудкудякаха, нищо не излизаше от задниците им освен курешки.

Целият текст
 
Гочето
Оценка: / 15
19-09-2013
Прочул си са беше Гочето. По цело село и през две три села барем даже. Самичък си бе извоювал името и авторитета. Не беше ни от сой, ни от големо колено. Ни майкя му, ни бащъ му беа богати, или зафатни ора, ни па беше убавец, работен, или айдук и битанка. Ама като него никой не моаше да пие мастика. Бира, вино и ракия, да речем, се щеше да са намери некой да му са опре, ама за мастиката - никогиш и никой!
Целият текст
 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 65 - 72 от 387

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.