Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
ЛИМОНЯ
Оценка: / 20
23-02-2014
(На стареца ми. Лека му пръст!)

Сичко му беше наред на дедо Илия Донкин. И дъщерите му беха са изучиле, сека вече под своя керемидка по градищата свила като ластовичка гнездо си чуваше пиленцата, и зетьовете му беха добри и "от сой". Помагаха му не само на "самотока" и ракията, ами и коги са копаеше и пръскаше лозето. Унуците му беха се в убави училища - "за началници", и му носеха "отгоре до доле" се шестици, та му са пръскаше сърцето от радост и му идеше да викне, "та да сцепи селото". И бабичката му го слушаше, и сека вечер му топлеше вода да си мие краката, коги са прибере от работа.
Целият текст
 
Честита петгодишнина на нашия ФОРУМ!
Оценка: / 2
16-02-2014

Събитието се състоя у Берковица. Повече инфо у съответната секциа у форума. Видеото е дело на Дръмоня.

 
Зетовете
Оценка: / 12
16-02-2014
Ей, че зетове си имаше Пеци Маринчовски! Завиждаше му целата махала, че и селото даже. Учени, зафатни - млеко и кръв само. Налети като бичета "на ясла", загладени и табиетлий. Дума нема... По-дрътия, даскала - само да го слушаш. Мед му капе от устата и от девет дерета вода сбира. Като влезеше у кръчмата, сички млъкваха и чакаха той да разправа. Секи на неговата маса сакаше да седне и поръчките валяха. Не смогваше да изпие едната, а Семьон Ментата тръчеше с още три. Обичаха го селяните, а и той умни приказки думаше и знаеше и да ги разсмее, и да ги упъти. Пълнеше се сърцето от радост на Пеци и от кеф не усещаше къ заръча: "Мента, по едно, кой кво пиа, на сички!" После береше ядове с бабичката си Йонка Шаранката, ама нали е мъж и пъдарин - тръпеше!
Целият текст
 
Бабин ден у Ново село
Оценка: / 2
21-01-2014

Целият репортаж на Красимир Каменов тукее е !

 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 57 - 64 от 387

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.