Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Весник "24 часа" за назе
Оценка: / 4
09-04-2014

 “Наистина няма такова място като Северозападна България - не защото не съществува, а защото е толкова хубаво, че човек чак не може да повярва, че го има. Хората, които си мислят, че това е Северозападнала България, да дойдат и да видят.” Това казва Красимир Каменов, който е най-активният видински “пустиняк”.

Целата статуя тукеенкана те връъмугу

 
КЪЩАТА НИ
Оценка: / 46
25-03-2014

(Из "Махалата")

Сигурно съм луд "за връзване", понеже след толкова години пак и пак се връщам в мислите си в това вече изоставено и "сътрито" село от предбалкана на "Северозапада". Все още имаме там къща - със сушините му, гаража, кочината, коша, дуварите... и всичко останало. Къщата е "по проект". Около 100 кв. на два етажа, измазана, дюшемосана, дограмосана.... С мазите му все още пълни с качета и бурета, стелажи за компоти и "амбар" за брашното от пра-прадедово време. С кухнята му, хола и спалните, с легла, гардероби и "буфети".

Ама нема кой да живее там!

Целият текст
 
Имейл от Радой
Оценка: / 7
21-03-2014

Ей, я не пишем, що они сa ме кумaндировaле тaa целaтa недея у Врaцa, Монтaнa, Видин и Лом и съм цел ден по пътищaтa. A кои сa тиa "они" - не знaм. Aпa снощи се нaрaпaме с много смърделa и кисълa рикиa у Стaлийскa Мaaлa. Бееме цигaнье(кaлaджии) и блъгaре 50/50 , що резервaтa устaвa със без орa и немa къ дa си пиъме поединично, тa се мешaме.
Aйде чaо зъсъгъ.

(Те тава ни написа Радой на мейловиа адрес. Неко ден ше четете повече от него.)

 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Статии 49 - 56 от 387

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.