Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 3
Оценка: / 34
19-02-2007

Пичове,

по повод на „зачестилите оплаквания“ аре да са разбереме: позволява ви се да копирате от всичко това тук и да паствате, където ви е кеф. Съгласни сме. Ние (аз и Аз) не сме негови автори, то си е фолклор. Обаче хей така, заради добрия превод поне, сложете едно пояснение откъде сте го взели, тоест позовавайте се на нашия къртовски жесток труд... В противен случай ще бъдете съдени по Закона за авторското право, хахаха... Некой ден ша прочетете целата автентична история на Северозапада, засега учените са трудат по различните версии на масовото напушване... Истината е некъде там, връъмугу! Наздраве!

Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 2
Оценка: / 123
19-02-2007

маалиии – изразяване на възхищение, обикновено когато се случи някой инцидент

клен – определение за непохватен, глупав човек, шматка (Да та ебъ у кленя.)

Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 1
Оценка: / 170
19-02-2007
Най-напреде да ви дупредим, та да не стаат инфекции... Думите не са подредени по азбучен или някакъв друг ред. Резерватът по никакъв начин не подлежи на подреждане и систематизиране. Акцентологията също е пропусната, ударенията са важни за правилното разбиране на съответната дума, но просто помолете някой познат, произлизащ от Резервата, да ви я изговори. Една от особеностите в изговора е наблягането на съгласните звуци. Получава се нещо като падане на камъни, като чупене на клони, като тежки стъпки в стая пълна с хлебарки, като съскане на сто гърмящи змии и ссттигга ттолкуввъ.
Целият текст
 
<< Първа < Предходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Следваща > Последна >>

Статии 385 - 387 от 387

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.