Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Пресцентър arrow Уфицялно убръщение към Гацо Бацов и компания
Уфицялно убръщение към Гацо Бацов и компания
Оценка: / 16
Най-слабНай-дОбар 
29-04-2008
Гацко, баце, Краси, ти си пич. Аре да са разбереме съсветъ връъ му гу. Да са уважаваме викаме ниа. Много добре ни а извесно колку е трудна работата на сценаристете. Ама ша та замолиме да ги помолиш да помолат Славчо да разпореди след буквите в краа на шоуто да изпишат откъде си зимат по неко идейка. Нищо не щем. Сал името на сайта да фигурира – с благодарности ели без, важното а да са напише, че некои матриале са земени от нашиа сайт. Въпреки че са народно творчество, некои от нещата се срещат сал при назе и ниа полагаме труд целото тава богатство да са не губи. Отгоре на тава го и превеждаме криво лево да го еба, та да го разберат и останалете обитателе на таа убава страна.

За да не сме голословни, прилагаме и един пример. Вчера 28. 04. 2008 година, понеделник, тизе, Гацо, у тава шоу разправа за принц Чарлс и ка тейните са го раниле с прашка като мъничък, що бил могу орандзавел и грозен. Е туке ти прилагаме линк да видиш откъде сте го зеле – тизе ели сценаристете. http://www.severozapad.org/content/view/69/31/

То бива съвпъдъци, ама тава си а чиста заемка, да не реча нещо по-силно.

Гацко, потръси, баце, съвет от вътрешниа си глас, питай свойта будна съвест дали не а редно да са спомене откъде произлизат идеите. Ако сакате още добри идеи, направо можеме да ви предложиме нащо плодотворно сътрудничество. Некои от нашиа екип са трудат също като сценаристе у други телевизии. И нема да е зле да напишеме неко и друга глупос и за вазе. Умираме за глупости, за шантави ора и ребати петли!

Гацко, мола ти са язе лично като администратор на тоа грозен сайт да ни драснеш два реда на служебната поща бе да му е ... баба меца на госке – да споделиш мнение ели е таке от уважение, че и ниа сме живи ора. Е те тава а...

 
< Предходна   Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.