Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт
Белотаж
Оценка: / 4
Най-слабНай-дОбар 
07-11-2016
Звучи като трикотаж. Римува са и с екарисаж. Ше играеме белот у недея. Що нема за кого да си пущиме гласчето. Не че е ного важно. Боли ги фара, те си играат игричките. Леля Цеца ше задуха супата. Гръбавите се насраа с нейната кандидатура. Ако беа туриле бургаския Митко Николов, щеа да спечелат още на пръвия тур. Обаче на човека му се не бега от големите пачки заради некви си президентски авантюри и пожизнена слава. Назе политиката ни не грее. Ние сал упражняваме правото си на гласуване. И сеги сме поставени пред избор - да гласуваме за гръбавите тъпанари или за един генерал, който е участвал в разграждането на Родината и разформироването на армията. Нема вече България. Има цецки и цецковчета, боковчета и кметчета, бръмбъзъци и насекоми, които ще бъдат забравени от историята. Има алчни и ненаяли се хищници, дето ще искат до последно да глозгат мръшавите кокаяци, де са останале. Те тава е. Гласувайте и са не бойте, ножа е дръвен.
 
Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.