Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Магазин Северозапад
Магазин Северозапад
Оценка: / 52
Най-слабНай-дОбар 
15-12-2009

Ако са обадите на телефон 0887 01 00 06 или напишете на мейл Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , ще се свръжете с Цеко (у форума по прекор Пръвака ;)) и ще можете да му напраите заявка за доставка на медец ели некъв друг оригинален истински северозападен продукт.

Доставката на колета са извръшва по пощата и са плаща при самата доставка с наложен платеж. Цените са народни. Качеството е .... качеството не може да са опише с думи прости - тава са северозападни неща със северозападен вкус.

Цветомир Цветанов е един от ората, де не са напущале никоги Северозапада, живее си в село Воднянци - между Грамада, Лом и Белоградчик - и се занимава с производство на екологично чисти продукти.

 

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.