Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Пресцентър arrow Оферта от Кула
Оферта от Кула
Оценка: / 24
Най-слабНай-дОбар 
23-05-2008
Я не съм бъш от Кула, а съм от Чичил.

Оно е те там негде близу до Кула – у долъ. У Чичил училище и црква нема, ама имаше един дом за гламави. Они и него го манаа, та съга нема нищо. И магазин и крчма нема, има само лебарница. Дако нема, я пак сакам да си одим там, оти е убаво. А да знаате бъш на сбора кво е убаво там! Доаждат си сички граждане и тия дето са по државите – и они. Едеме ягньета и малко некой може да са понапие и да стане за резил, ама нема нищо, ниа си са знаеме ква стока сме. Най-убаво е вечер на площада, оти свири буковската музика и сички са фащат на орото. А оно там са едни ора – не е ти у памет. Тава „чичовата”, тава „шира” – се ора къде на друго место нема да ги видиш.

Съга пак добре, че площада го асфалтираа. Преди кога я бе мининка немаше асфалт, а си беше земля го уливааме с маркуче с вода, оти млогу се не видеше къде стъпаш от пепеляк. Голема ламбада се дигаше.

Ама я съга сакам да кажем кво има на пазара у Кула сека събота, оти оно ора не останаа, ама по некоя сточица се има кой да купи:

козъ с/ере на пазара за сто лева – коза с яре …

 
< Предходна   Следваща >

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.