Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Речниците
Речниците
Специализиран речник
Оценка: / 91
18-03-2009

Речникат по-доле не моа да са причисли към северозападните. Излазаме демек от зоната на диалектите. И навлазаме у зоната на социолектите. Тава е речник на ена група ора, къде почти секи от нас са е срещал с тех. Голема час от таа група има типична психика, особена. Къфто е случая и с бакшишете. Ма ониа са ептен омразе.

Така ели иначе не са надайте добриа тръговец на коли да ви каже кви са дефектите на таргата, която ша си купувате от него. Прекаран е винаги купувачът. Или ка викат специалистете - абоната. Честито!

Тоа речник може да ви а от полза, коги тръговците почнат да ви фръгат по черешите. Така де, да ви ментосват и да праат хухавели. Пущам го едно към едно, ка ми го пратиа едни добри ора. Некои от изразете са останале без превод, що баш тогива, коги са го писале, им са е обадил клиент и е требвало да бегат да си продават поредната каляска.

Целият текст
 
Северозападен ИТ речник
Оценка: / 134
24-01-2009

Здрасти,

по стечение на обстоятелствата преди време бех преко ангажиран с изгражданьето на локална мрежа за кабелен интернет за района на един северозападен град. Горният факт неминуемо ме доведе до некой недотам желани контакти (от 2-ри, а понекой път и от 3-ти вид) с представителите и представителките на туземното общество, което от своя страна доведе и до увеличаване на речниковите ми запаси и видимо обогати общата ми култура.

Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 10
Оценка: / 262
23-11-2007
Доде време да обновиме малко речника. За новите предложения покорно бладодАрим на сички, къде са ни пращале по пощата. В тава число на Любо Миланов, София Иванова, Генчо Димитров, Николай Георгиев, Иван Стоянов и така нататика...
Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 9
Оценка: / 133
02-05-2007
Време е да си припомним за какво сме са събрале тука.
Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 8
Оценка: / 75
19-02-2007

любимата ми черта у тебе е таа дека дели гъзо ти на две – обяснение в любов

иако сръбска музика и смучки поди мишниците – това е разбирането за купон в Резервата

варай ма – остави ме на спокойствие, не ме закачай, Аде варай ма, па тизе бе!

Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 7
Оценка: / 62
19-02-2007
Да пуща една пароструйка, Да източа апаратурата, Да му строша ребрата, Да му извия главътъ – Да се изпикая, а вторите две се ползват и като закана за мастурбиране
Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 6
Оценка: / 26
19-02-2007

запорело, запарчило – употребява се за домашно животно, голямо на възраст, но останало малко по размери (Прасето е запорело.)

щръгар – същият смисъл като горното, прасе щръгар играе главна роля във филма „Господин за един ден“, където изеде и паметника дори, а продавачът го рекламираше с думите „малкия слон от Странджа планина“
Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 5
Оценка: / 80
19-02-2007
Ха наздраве! Триста крави, шестотин влъка, от мома – клъка, от жена – цица, от колело – спица. Три пъти на ден – по корем да са влачи, да са точи с две кьорави очи по трънаци, по сокаци и по женски тумбаци. Амин, дай боже два пъти, ако може! – наздравица, изразяваща пълно удовлетворение от живота
Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 4
Оценка: / 33
19-02-2007

шъшкънин – луд човек, у Резервата е пълно с шъшкъне

уй сплескан = уй зажулен = уй пелешат – обръщение, много често приятелско Ееее, уй пелешат, дека си ръгнал бе!

Целият текст
 
ПРЕВОДНО-ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК 3
Оценка: / 34
19-02-2007

Пичове,

по повод на „зачестилите оплаквания“ аре да са разбереме: позволява ви се да копирате от всичко това тук и да паствате, където ви е кеф. Съгласни сме. Ние (аз и Аз) не сме негови автори, то си е фолклор. Обаче хей така, заради добрия превод поне, сложете едно пояснение откъде сте го взели, тоест позовавайте се на нашия къртовски жесток труд... В противен случай ще бъдете съдени по Закона за авторското право, хахаха... Некой ден ша прочетете целата автентична история на Северозапада, засега учените са трудат по различните версии на масовото напушване... Истината е некъде там, връъмугу! Наздраве!

Целият текст
 

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.