Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Териториални аборигени
Териториални аборигени
Белотаж
Оценка: / 4
07-11-2016
Звучи като трикотаж. Римува са и с екарисаж. Ше играеме белот у недея. Що нема за кого да си пущиме гласчето. Не че е ного важно. Боли ги фара, те си играат игричките. Леля Цеца ше задуха супата. Гръбавите се насраа с нейната кандидатура. Ако беа туриле бургаския Митко Николов, щеа да спечелат още на пръвия тур. Обаче на човека му се не бега от големите пачки заради некви си президентски авантюри и пожизнена слава. Назе политиката ни не грее. Ние сал упражняваме правото си на гласуване. И сеги сме поставени пред избор - да гласуваме за гръбавите тъпанари или за един генерал, който е участвал в разграждането на Родината и разформироването на армията. Нема вече България. Има цецки и цецковчета, боковчета и кметчета, бръмбъзъци и насекоми, които ще бъдат забравени от историята. Има алчни и ненаяли се хищници, дето ще искат до последно да глозгат мръшавите кокаяци, де са останале. Те тава е. Гласувайте и са не бойте, ножа е дръвен.
 
Внимание!!! Реформи в образованието!
Оценка: / 3
23-12-2014
Неотдавна имах „удоволствието” да чуя по медиите, че се задава поредната реформа в родното ни образование! Целта на въпросната е, да изправи на крака агонизиращата образователна система, да мотивира учениците, да облекчи труда на учителите, да привлече в системата отпаднали ученици и педагогически кадри. Забелязвам, че обикновено подобни стъпки се посрещат със скептицизъм, недоверие и враждебност. Може би с основание...

Афтур: Дедо Омраз

Целият текст
 
КАК ДА РАЗКАРАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА
Оценка: / 8
25-07-2013
Убеден съм, че почти няма българин, който да не е чувал за сектата “Свидетели на Йехова”, която повече от петнайсет години развива дейност у нас. Няма да се разпростирам с подробности върху понятието секта, защото за това ми е нужна отделна статия. В повечето случаи това е религиозна общност, извън традиционната Църква, враждебно настроена към нея. Във виртуалното пространство има доста и разнообразна информация за сектите, както и за техните учения. Само ще подчертая, че “свидетелите” и мормоните са най-агресивни по отношение привличане на последователи. Няма съмнение, че задграничните им структури разполагат с добри финансови възможности. Не съм се интересувал, колко получава един от техните емисари, но неведнъж съм ги виждал да звънят по входните врати, да се опитват да увлекат в разговор случайно срещнати на улицата хора. Неведнъж познати са ми показвали сектантски списания пуснати в пощенските им кутии. Най-страшното в случая е, че хората често не правят разлика между различните религиозни течения и приемат всичко за чиста монета. Мнозина са склонни, при липса на елементарни познания за православната вяра, да възприемат елементи от учението на сектата.
Целият текст
 
Либерасти, толерасти и обикновени измамници
Оценка: / 2
23-04-2013

А добандер, ка вика нашият кулски дзень експерт Оджака. Как сте, що сте, добре ли спите? Ние сме си добре, не оплакваме се. Напиняме на бундрука и се не плашиме. Не е се родил още тоа, де ше ни трепне. Иначе се опитват де, не е като да не се опитват. Кой откъде мине, все се пробва да ни вземе страха. По всички направления.

За нататика цък туке

 
Жужел стрийт у Горно Нанадолнище
Оценка: / 10
17-03-2013
Е брее, курортее, таа седмица мЕсто не можем да си намерим от радост. Гугъл „уличен изглед“ доде накраа и у мойта татковина, да ни е жив и здрав. И сега всички орица на планетата с достъп до интернеда могат да дзепат без паре що ръняци и прошляци, що трапища и мизерия си имаме на разположение ние тука с вазе. Такиви гледки са голема редкост у световен мащаб... Направо ни иде да зарецитираме „Елате ни вижте“ на деда ни Вазов. За гугъла у форума измислиаме името „жужел“ за по-разбираемо. Щото гугъл всеки може да ползва, ама жужел е привилегия само из нашите ширини, понеже както се вижда от снимките в новоотворената услуга, при назе нещата преминават вече накъмто четвъртото измерение. Такова, кво се види тука, може да сбръка спокойния сън и храносмилане на всеки един нормален индивид. И, разбира се, не трогва разни мутирали клесове, дето по некакъв случаен начин са излетеле в орбита като кученцето Лайка. Визирам примерно бившия еди какъв си и настоящ еди какъв си шорошоид Н. Младенов. Тоя тип е жесток и опасен.
Целият текст
 
<< Първа < Предходна 1 2 Следваща > Последна >>

Статии 1 - 9 от 10

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.