Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Алманаха
Алманаха
От турнето на алманаха у Варна
Оценка: / 3
28-03-2011
Да не досаждаме на пръва страница с целото представяне, можете да го видите, ако имате тръпение и желание по-надоле. Нема а се запреме, продължаваме напреде, па докъде стигнеме, не е ли така?

Целият текст
 
Виделото от Бела Слатина
Оценка: / 6
25-03-2011
Ако имате тръпение, може да изгледате представянето у Бела Слатина.

Представяне на алманах "Резерват Северозапад" в Бела Слатина from Severozapad on Vimeo.

 
Краси Каменов в "Калейдоскоп" на Радио Видин
Оценка: / 4
15-03-2011

Краси направи най-доброто интервю за алманах "Резерват Северозапад" досега. А и стилистиката на предаването е забавна. За разлика от сериозното предаване по телевизора малко по-надоле ;)

Продължителност: 52 минути.

0 MB  |    |  У нов пенджур  |  Айде наздраве:  

 
Предаването от 11. 03. 2011 - квото застанало, такова изскочило
Оценка: / 6
12-03-2011

Час по България - Резерват Северозапад from Severozapad on Vimeo.

 
11 март - СКАТ и 26 март - Варна - още представяния
Оценка: / 4
07-03-2011

Да удариме тупаня и туке. На 11 март тази година от 21 часа вечерта по националната телевизия СКАТ може да гледате предаването "Час по България", в което ще обсъждаме с доцент Пламен Павлов и други убави ора северозападното положение, алманаха и подобни вапросе.

На 26 март тази година от 17 часа забегналете по варненско пустиняци, пустинячки и малки пустинячета да са чустват поканени най-учтиво на представянето на алманаха. Събитието ще се състои в галерия "АРТ МАРКОНИ" гр. Варна, ул. ”Охрид” № 22 Представящ ще бъде редакторът на алманаха Н. Фенерски. Дигайте са и ялате да напраиме един северозападен празник у тоа морски град, да им покажем на варненци как се приказва и кво са вика шашавенье.

 
Алманах "Резерват Северозапад" - коминг суун връ му гу
Оценка: / 19
26-01-2011

Кой не знае кво значи алманах, да провери туке. И те така те - почна са. Таа година 200 страници, догодина 300. На картинките по-доле видите корицата и съдържанието. Ще можете да си го купите на цена 5 лева от София от наши ора или през интернеда като напишете на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите с наложен платеж. Има и други начини да са сдобиете с книгата в зависимост от ващо местоположение, можете да я получите по некой наш човек.

Стремели сме са да напраиме книга с ценни и непреходни неща у неги, а не списание. Затава е и алманах, а не списание, затава липсват вестникарски злободневки. Северозападът заслужава да бъде увековечен. Търсете ни за изпращане на книгата след 10 фефруари. Днеска има, утре нема, количествата са ограничени, нали така са казва ебаси.

 

 

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.