Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Мими Божков и други образе
Мими Божков и други образе
Обре, курортеее
Оценка: / 6
02-08-2011

Тиа двамата коги ги вида се ги питам "Кой ма с вазе сбра?!?". Ама съдба, карма, орис, както викаше редник Кръстев от Мездра преди един милион години. Познавам ги от четвърти клас, втория срок, големото междучасие. Ценко е боец по душа, на рамото си е нарисувал на тушовка Ахил от Илиадата, повните ли го оня шашавиа де налита куто див петел? С него даже и у казармата служееме на двеста метра един от друг, та си знаеме и кътните зъби, щото у казармата може да е сичко, ама опознаваш човека. А Марио е човек на рицарската справедливост, достойнство и честолюбие, така да са каже. Защитник на слабите. Я па съм чуствителна натура. Пустиняци отсекъде, каам ви. Туке следват неколко момента от наща таагодишна среща при морето. Наливааме са като фитирии. И като са налеем до подгизванье с мастичка, джони или бирица, почваме да одим по улиците и да са праиме на живо чудо.

Туке сме на един кораб.

Целият текст
 
Защо тъгува Мими Божков?
Оценка: / 7
15-05-2011

Пръвомайски рецитал на Мими Божков from Severozapad on Vimeo.

Камера и монтаж: Плъотрепача
 
Том и Джери за възрастни - рецитал
Оценка: / 5
29-10-2010

Мими Бошков - легендарният from Severozapad on Vimeo.

Оператор, сценарист, режисьор и монтажист: Плъотрепача
 
Езика не знае кво са фекалии
Оценка: / 24
21-10-2010
Страшен град приби дветри села. Циглите станаа на сол, баче бомбардировки е имало. Фанале сме се на село да ги сменуваме, като за целта са викнати двама бележити майсторе - Ванката и Гошо Мишин. Жъга голема, нетръпима. Двамата са се окикериле на покрива, попотват се обилно и периодично слазат да пинат по една бирица. Они редат кермиди, а я ньги подавам. По неко време, дойдоа дом братчед ми Галин и Езика. Седнаа надвори, сипа ньги бирица. От съседите, които също правеа ремот звучеше мешан звук на жужащ флекс (тука се нарича "резак") и циганска музика. Една от песните се повтори в три варианта - цигански, български и некакъв непоятен език. Попитах Галин на къф език се пе, а он ми отговори: “На индийски, от прародината им”. Чичата поседе, поседе, па зе да ме бъзика:
Целият текст
 
Мими Божков - Поетът
Оценка: / 3
11-09-2010

режисьор и монтажист: Плъотрепача

 
Камата
Оценка: / 18
25-02-2010

Как да не ви сгрее тази усмивка? Камата или Камашелата е от село Владимирово. Местният касапин и пастир. Беден човек. Затова носи, каквито дрехи му дадат. Като тези на снимката. Обича ракийката. Дави у неги мъката си. Добър човек.

Снимка: Горан Атанасов

 
И ниа сме дале нещо на тоа свет
Оценка: / 15
28-07-2009

Джо Бръзия е вариант на Зиката. Каубой. Голем пич. Същите мустаци, същото произношение. Бравас на сценаристите, напраиле са си от образа на Зиката нов образ.

Краси, баце, ти си голем пич! И са гордееме с тебе!

А на осмата минута и двайстата секунда от тоа клип моа да видите и ка шоуто на Слави индиректно ни е подкрепило и благодарило - споменаа Резервата! А думата Резерват, свръзана с дивия северозапад, води към назе.

 

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.