Малко летература

Кой сака да си купи неко книшка през интернеда, да влаза туке:

1994

"Не казвай на майка си"

Гугълски реклами

Старт arrow Образе и случки
Образе и случки
Рашовица
Оценка: / 1
25-01-2016

 Това е Рашовица. Сичко на сичко без двама души и некое друго куче. Целото село. Началото и крайо. Кък Вонегът би възкликнал: "Помислете над това"

Целият текст
 
Катърът
Оценка: / 23
25-01-2013
Името му е Христо. На Христос Спасителя го е кръстил баща му, лека му пръст, та дано се спаси барем той от сиромашията, ама не бива и тава си е. Та Ристо, думам, му е името, но малко ора го знаат така. По село му викат Катъра, оти като мъничък го ритнал катър у главъта. Уплашиле се, защото дето има 1-на дума: "По добре да те ебе катър, отколкото да те ритне", ама докато го завлечът до фелшура, и той са съсвестил. Само дето от тогива му ги нема предните зъби. И горните, и долните, ама това му не пречи. "Така по лесно ми влаза рикията", дума Катъра и са хили.
Целият текст
 
Дедо Сандо
Оценка: / 18
10-05-2012
 
<< Първа < Предходна 1 2 3 4 Следваща > Последна >>

Статии 1 - 6 от 24

Запитвания

Четете ли летература на мобилни устройства - киндъле, айпаде и подобни
 

Тениски с надписи по поръчка


Ако ви требва тениска със спецялен надпис на наш език, пишете ни на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите , уточняваме размери и подробности и пращаме!

 
Служебна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
 

ЛАФ НА МЕСЕЦА

Он е много добър човек, ма кво му стана та приби баща си!?

Всички права запазени. Използването на материали от сайта с каквато и да е цел е възможно според Закона за авторското право и сходните му права. Пръво питайте, после пипайте.